В Дніпрі судді по справі збитого терористами ІЛ-76 взяли самовідвід

Мова йде про Наталію Карягіну, Світлану Марущак та Ларису Татарчук.

В Дніпрі судді по справі збитого терористами ІЛ-76 взяли самовідвід

Судді Бабушкінського районного суду Дніпра, які розглядали справу стосовно заочного засудження терористів так званої «ЛНР» взяли самовідвід. Про це повідомив адвокат Сергій Погосян на «Facebook «.

«Справа по звинуваченню Патрушева, Плотницького і Гурєєва за ст. 258 КК (за фактом збитого Іл-76 з десантниками на борту) з 20.07.2017 року у Бабушкінському районному суді не призначена до слухання! Сьогодні вся колегія у складі суддів Карягінаої Н. А., Татарчук Л. А. і Марущак С. Л. заявили самовідвід! 20.07.17 року самовідвід взяли судді Леонов А. А. і Женеску Е.В.

Знову винна автоматизована система розподілу справ! (Дослівно: упереджень авторозподіл! Суспільний та світовий резонанс справи!) «, — обурився Сергій Погасян.

Нагадаємо, голову терористичної організації «ЛНР» Ігоря Плотницького та двох командирів батальйонів Андрія Патрушева та Олександра Гурєєва звинувачують у збитті над Луганськом літака Іл-76. Внаслідок катастрофи загинуло 40 бійців 25-ї окремої Дніпропетровської повітрянодесантної бригади та 9 членів екіпажу.