Питання оперативно-розшукових заходів та негласних слідчих (розшукових) дій у ТМЗК

На сайті Держспецзв’язку оприлюднено спільний наказ Служби безпеки України та Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 04.09.2018 № 1519/533 «Про затвердження нормативного документа „Технічні засоби для здійснення уповноваженими органами оперативно-розшукових заходів та негласних слідчих (розшукових) дій у телекомунікаційних мережах загального користування України. Загальні технічні вимоги“»

Питання оперативно-розшукових заходів та негласних слідчих (розшукових) дій у ТМЗК

На сайті Держспецзв’язку оприлюднено спільний наказ Служби безпеки України та Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 04.09.20181519/533 «Про затвердження нормативного документа „Технічні засоби для здійснення уповноваженими органами оперативно-розшукових заходів та негласних слідчих (розшукових) дій у телекомунікаційних мережах загального користування України. Загальні технічні вимоги“».

Цим наказом також визнано таким, що втратив чинність, наказ Служби безпеки України, Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 13 лютого 2014 року № 48/75.

Наказ набирає чинності 05.10.2018.