Твори будуть змістовні, музика — потужніша, — Олексій Хетчиков про майбутнє українського шоубізнесу

Як мистецтво може стати зброєю й об’єднати українців, та чого зараз найбільше потребує українське суспільство — ці та інші питання обговорили в прямому етері телеканалу I-UA.

Олексій Хетчиков у програмі «Про актуальне»
Олексій Хетчиков у програмі «Про актуальне»

Сьогодні в програмі «Про актуальне» з Катериною Красовською в гостях був Олексій Хетчиков, продюсер і головний режисер-постановник телепроєкту Human Rock Life / Stop roZia.

Він розказав, як змінилася музика під час війни: «І навіть в ліричних композиціях це відчувається. Навіть жіночі, дівочі пісні стали більш відверті, більш мужні. Так історично складалося, що музика міняла навіть характер нації. Казали, колись в Україні завжди були плаксиві пісні, думи, ліричне все. І, можливо, нас так і сприймали. А тут раптом з'явилась несподіванка, що ми зовсім інші, ніж нас уявляли. Ця зміна відбулася. Ми стали цікаві світу. Музично це справді перелом.»

На думку продюсера, настав час для тих музичних гуртів, які весь цей час в собі виношували біль і потужну енергію. Зараз вони можуть представити свої твори та талант на проєкті Human Rock Life. Мета програми заключається в тому, щоб учасники могли повірити в себе, адже кожний випукс про конкретного співака чи конкретний гурт.

Також Олексій Хетчиков розказав, як він уявляє майбутнє українського шоубізесу: «Твори будуть більш змістовні, музика буде більш потужна, більше глибокого змісту з'явиться».


Джерело: I-UA