«Abashidze UA» «Підсумки року»

21 листопада в історії України — День пам’яті. В цей день ми вшановуємо патріотів, які стояли на захисті прав наших громадян і національних інтересів.

Ночь на 30 листопада стала початком протистояння народу і силовиків. Пояснюючи жорстоке побиття мирних громадян бажанням поставити новорічну йолку (!!!) на головній площі столиці, влада ще більше розлютила і згуртував Майдан. Так почалася Революція Гідності.

Гідність в нашій країні і далі лишається далеко не найзатребуванішим поняттям. Та і кожен сам обирає собі систему цінностей .

Сьогоднішня влада — це типові представники Антимайдану. Богдан їздив з Азаровим з росію під час Майдану отримав від нього почесну грамоту. Чинний президент — глузував з майданівців у своїх шоу.(не каже вже про ШУТОЧКИ про Голодомор). Серед нардепів СН є люди, які відверто були і є проти революції Гідності. Але народ обрав таких (уявляю, як їм смішно дивитися на своїх виборців… і за кого вони їх мають…).

Змушена зізнатися, якщо раніше окремі висловлювання оточення ЗЕ мене засмучували, то зараз відверто лякають. Люди звиклі до хаосу, 28 років не має держави з твердими правилами. Результат — нас перестали поважати і нам не вірять, нас вважають безнадійними. Світ від нас втомився… брехня втомить будь кого…

Начебто в одній країні живемо, але сучасна країна у кожного своя: одни шукають суб’єктність, другі -добрихцарівпанів! Так ще і деякі ЗМІ сіють проросійський дискурс.

Український мислитель, поет Євген Маланюк в 1954 р. писав «Найважливішим із наших завдань було, є і буде — пізнати себе». Завдання залишається актуальним. А ще подолати малоросийську парадигму та почати поважати себе й історичну правду.

Друзі, будемо говорити на ці теми 26 листопада о 14 15 в програмі «Abashidze UA» на ТБканалі Я-UA.TV в етері «Підсумки року», авторами якого є ми з головним редактором Володимиром Тетеруком. Гостею студії буде відома журналістка, громадський діяч Зоя Загородня.

Дивиться нас, з нами завжди цікаво.