Заступник Голови АРМА Великоречанін ставить під загрозу слідчі заходи ДБР

Черговий скандал в АРМА. Заступник Голови нацагентства Павло Великоречанін ставить під загрозу слідчі заходи ДБР.

На офіційному сайті АРМА в порушення статті 387 КК України було розголошено таємницю слідства, яке проводиться ДБР у справі про можливе розкрадання бюджетних мільйонів в Міноборони.

В новині повністю викладено перелік активів, інформацію про які передано до ДБР для накладання арешту. Фактично, заступник Голови АРМА Великоречанін таким чином попередив підозрюваного, що у нього дуже мало часу приховати свої активи чи переписати їх на третіх осіб. Більше того, в новині АРМА повністю розкриває інформацію про алгоритм подальшого розшуку активів у справі.

https://arma.gov.ua/news/typical/arma-rozshukalo-elitnu-neruhomist-topavtomobili-ta-zbroyu-figuranta-guchnih-kriminalnih-provadjen-igorya-grinkevicha-i-yogo-spilnikiv?fbclid=IwAR2oYh07djGDrf2BqwfWUo4yqniCNVyuyt9gHe_5TPRQQLaAUjMr_roWY-Y

Такі «новини» ставлять під суттєву загрозу ефективність проведення слідства у резонансній справі та дає фору основному фігуранту в питанні порятунку своїх статків.

Це умисний саботаж роботи правоохоронних органів? Робота на захист корупціонерів? Чи результати власної некомпетентності, стосовно якої нещодавно писали ЗМІ.