Боротьба українців за мрії очима італійського співака

Італійський співак, музикант, та автор пісень Альфонсо Олівер написав пісню, присвячену Україні і хоче донести її до українських слухачів.

У пісні «Vinceremo», яка перекладається як «Ми переможемо» італієць розповідає про необхідність боротьби за свої мрії. Натхненний подіями в нашій країні, він протягом цього літа мандрував різними українськими містами, — від Львова до Одеси та Полтави, а своє захоплення побаченим виклав у кліпі на композицію. Презентація пісні відбулася 15 грудня на українському радіо «Дуже».

Італійський співак, музикант, та автор пісень Альфонсо Олівер написав пісню, присвячену Україні і хоче донести її до українських слухачів. У пісні «Vinceremo», яка перекладається як «Ми переможемо» італієць розповідає про необхідність боротьби за свої мрії. Натхненний подіями в нашій країні, він протягом цього літа мандрував різними українськими містами, — від Львова до Одеси та Полтави, а своє захоплення побаченим виклав у кліпі на композицію. Презентація пісні відбулася 15 грудня на українському радіо «Дуже».

Як прокоментував прем’єру музикант Олівер — «Ця пісня — гімн для тих, у кого є мрія. І нехай Бог благословляє Україну вільною і переможною!». Також у ролику показані різні міста України (західного і східного регіонів).

«Я одразу полюбив Україну за її розвинену музичну культуру» — каже Альфонсо — «українська публіка не просто розважається під музику, а розуміє, сприймає і, головне, вміє слухати її».

У кліпі Альфонсо співає про важливість втілювати свої мрії, не здаватися та завжди рухатися вперед, попри різні несприятливі обставини. Романтична композиція є подякою співака українцям і Україні за красу, яка до глибини душі його вразила.

Альфонсо Олівер планує надалі писати пісні для України та відкривати красоти нашої країни італійській публіці, створюючи водночас нові містки між Україною та Італією.

«Більша частина італійців асоціюють Україну лише з красивими жінками та війною» — каже Альфонсо — «Коли я приїхав сюди, то побачив зовсім іншу картину. Україна — це розвинена держава з багатою культурною спадщиною, дружнім народом і смачною кухнею. Однак, протягом туру по Україні мене вразив той факт, що у багатьох регіонах країни люди не спілкуються рідною мовою».

Довідка

Альфонсо Олівер — італійський співак, композитор і музичний промоутер. Народився у італійському місті Кротоне. В дитинстві вчився грати на гітарі та співати пісні. Згодом брав уроки ліричного співу і гри на фортепіано.

У 2012 році із групою «Олівери» записав альбом «Рок готель». У 2014 опублікував перший сольний альбом «Уся провина музики».

Співак, Він же автор власних пісень, вже не вперше завітав до України. Перший його візит був у 2015 році ознаменував зародження сучасної італійської альтернативної поп-музики. Тоді і вийшла композиція «Всесвіт — це ми», яка увійшла до топ-100 найпрослуховуваніших пісень Італії і посіла перше місце у рейтингу Alternative Pop.

Альфонсо Олівер родом з Калабрії (Італія) у 6 років переїжджає у місто на півночі Італії Реджо Емілія, де робить свої перші кроки у світ музики — починає навчатися гри на гітарі, фортепіано та співу сучасних і ліричних пісень. Коли йому виповнюється 25 років записує свій перший музичний альбом «Hoteldel Rock"(«Рок готель!) зі своєю групою «GliOliver» («Олівери»).

Найбільшим досягненням з цієї першої роботи стає пісня, по якій знятий відео кліп, «Romantica Melodia» («Романтична мелодія»), котра невдовзі отримує резонанс на регіональних радіо.

У 26 років Альфонсо вирішує зайнятися сольною кар’єрою, підписавши контракт з компанією «Green Production», де записує два хіти: «Credici» («Повір») та «Immagina» («Уяви»), завдяки яким його змогла почути по радіо вся Італія.

У 28 років він опубліковує свій перший сольний альбом «Tutta Colpa Della Musica» («Все через музику»), проте саме пісня «GiroGiroMondo» («Обертаю обертаю світ»), виводить альбом на італійські радіостанції і завойовує хіт-парад Indie.

Серед найбільших телевізійних досягнень Альфонсо Олівера є його участь у прямому ефірі програми «Caffe' con vista special Sanremo» на телеканалі 7Gold, з нагоди найвідомішого музичного фестивалю в Італії у місті Санремо.

У 2015 році виходить його новий сингл «L'UniversoSiamoNoi» («Ми є всесвітом»), який отримує шалений успіх і посідає перше місце у рейтингу Alternative Popта одразу входить у рейтинг топ-100 найпрослуховуваніших пісень в Італії на RadioAirplay.

Перший офіційний тур «Tutta Colpa dell’Universo Tour» дебютував з міста Імоли «l'Autodromo Internazionale di Enzo e Dino Ferrari» і охопив північну та центральну Італію.

Згодом, Альфонсо випустив свої два нові сингли — «Blablabla» («Блаблабла») і «30"("Тридцять»), які довгий час не припиняли звучати для італійських радіослухачів.

На даний час в активній ротації на більш ніж 200 італійських радіостанціях є його новийсингл «Fuocolento» («Слабкий вогонь») і на цьому робота італійського співака, назавжди відданому своєму покликанню, не припиняється і «це все через музику».

Протягом останніх двох років відвідує Україну. У 2017 Альфонсо став володарем гран-прі І І Міжнародного конкурсу молодих виконавців української ретро-музики імені Б. Весоловського у Полтаві.

Італієць мріє підкорити серця українських слухачів.

Дуже приємно коли є небайдужі до України люди і вони не втрачають надії!