Свято танцю

19−20 жовтня в Києві в КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16a) відбудеться Міжнародний танцювальний турнір «10 танців». У змаганнях візьмуть участь кращі пари з майже сорока країн світу. Загальна кількість учасників у двох танцювальних залах перевищуватиме 2500 чоловік.

Свято танцю

У рамках турніру «10 танців» на паркет вийдуть як нові перспективні і талановиті спортсмени, так і юні, які вже мають певний досвід і виступали на міжнародних турнірах, займали призові місця на престижних чемпіонатах своїх країн.

Також очікується, що захід відвідають тисячі глядачів, серед яких і групи підтримки молодих танцюристів. Цікаво, що незважаючи на юний вік, деякі зі спортсменів вже відомі далеко за межами танцювального співтовариства, мають своїх шанувальників і фан-клуби.

Одним з ключових завдань танцювального турніру є створення позитивного іміджу України, розвиток і популяризація танцювального спорту.

Чемпіонат є офіційним турніром (в рейтинговій класифікації «World Open») і відбувається за підтримки Всеукраїнської Федерації Танцювального Спорту у співпраці з Всесвітньою Федерацією Танцювального Спорту та Міністерства молоді та спорту України.

Нагадаємо, що Всеукраїнська федерація танцювального спорту є національним представником Всесвітньої федерації танцювального спорту (World Dance Sport Federation, wdsf.org) в Україні, яка займається розвитком цього виду спорту в світі і в нашій країні. Статус «Національний», дає виняткове право проводити офіційні міжнародні заходи, в тому числі змагання найвищого ґатунку.