Різдвяний сон

Львівський академічний театр «Воскресіння» в рамках святкування свого 30-ччя в кінці 2020 року створив ще одну прем’єру закритий показ якої відбувся 30 грудня 2020 р. Вистава була створена за допомогою інституційної підтримки УКФ. І одразу після локдауну буде представлена глядачам. «Америка» Б. Србляновіч.

Різдвяний сон

Режисер та сценограф: Алла Федоришина, заслужена артистка України Б. Србляновіч є однією з найбільш популярних молодих драматургів сьогоднішньої Європи. Про це також свідчать і її національні та європейські театральні нагороди. «Америка» сучасна п’єса про пошуки себе і своєї душі в еміграції, в країні грошей, де платять навіть за посмішку офіціанта.

У центрі ж уваги перебуває руйнування усіх стосунків після того, як імператив успіху і грошей втрачає силу. П’єса показує справжню вартість цього фальшивого світу успішного життя. Вистава театру «Воскресіння» — це різдвяний сон, під час якого головний герой шукає відповідь, що найцінніше в нашому житті: успіх і гроші чи любов і добро. А неповторний казковий, саме різдвяний сніг запорошує проблеми та дарує кожному надію…