Нові творчі обрії Юлії Сак

Завершення сімнадцятого театрального сезону, як ніколи складного і напруженого, для відомої актриси, кінорежисерки, поетеси, ведучої та моделі, засновниці каналу «Зірка Феніксу ТБ» заслуженої артистки естрадного мистецтва України Юлії Сак було відзначено трьома знаковими подіями.

Нові творчі обрії Юлії Сак

За заслуги перед Україною, високі професійні досягнення, вагому громадську діяльність та благородні справи здійснені на благо Народу і Держави Юлія Сак нагороджена «Орденом Честі» та удостоєна титулу «Велика українка» в номінації «Людина, яка зробила світ кращим».

За сумлінне ставлення до роботи в цей складний для України період, за людяність, жіночність, теплоту і терпіння. Забезпечення життєдіяльності країни, підтримки добробуту населення, допомогу Збройним Силам України, об’єднанню української нації та великому творчому внеску в національну культуру та мистецтво, Юлія Сак нагороджена орденом «Берегиня України» у проєкті «Берегині України».

А днями у Київському будинку вчених відбулася Театрально-концертна програма «Мистецьке рандеву».

У програмі, разом з Юлією Сак, взяли участь заслужені артисти України солісти Будинку органної та камерної музики Марія Липінська (мецо-сопрано), Ігор Іщак (контр-тенор), соліст Національного академічного театру опери та балету України імені Тараса Шевченка Дмитро Агеєв (бас), солістка Будинку органної та камерної музики, органістка Ганна Бубнова та піаністка Тетяна Кисилевська. Ведучий програми актор, співак, поет, композитор Віктор Коньяков. У театрально-концертній програмі були показані уривки з моновистав режисерки Ольги Тичини-Яновської у виконанні Юлії Сак та її авторська поезія. Також, прозвучали твори видатних світових класиків у виконанні оперних та камерних співаків.

Театрально-концертна програма «Мистецьке рандеву» пройшла на єдиному подиху, під гучні оплески вдячних глядачів.