Знання, Сміливість та Віра

12 листопада о 13:00 та 16:00 в Київському академічному театрі «Колесо» відбудеться прем’єра вистави «Три чарівні сили. Котигорошко» — казка для дітей.

Знання, Сміливість та Віра

Українська за суттю п’єса Надії Симчич за давнім казковим сюжетом сповнена гумором, сучасними проблемами, життєвою мудрістю про Знання, Сміливість і Віру.

Три горошини, три їх чарівні сили допомагають героям казки подолати зло, яке у виставі ототожнюється з Чаклункою. Персонаж-підлабузниця намагається знайти спільну мову зі всіма позитивними героями, навіть перевтілюється в їх образи в пошуках ненависного для неї Котигорошка. Але Єдність — головна сила українців, сенс нашого життя і нашої перемоги.

Драматургиня Надія Симчич подарувала театру «Колесо» дві п’єси: «Ми, Майдан», за яку театр отримав премію «Київська Пектораль» в номінації «За кращу камерну виставу», і «Три чарівні сили. Котигорошко».

Для режисерки, заслуженої артистки України Марії Грунічевої казка для дітей «Три чарівні сили. Котигорошко» вже дев’ята постановка в театрі «Колесо». Вона створила дитячу виставу в анімаційному стилі — захоплюючу, музичну, інтерактивну виставу, в якій актори працюватимуть з дітьми-глядачами.

Режисер-постановник, сценографія — заслужена артистка України Марія Грунічева

Композитор — Ілля Чопоров

Тексти пісень, вокал — Марина Грачова

Хореографія — Ганна Лисенко

Художник — Микола Костюшко

Звукорежисер — Микита Татарнєв

Художник з освітлення — Ірина Макарова.

Дійові особи та виконавці:

Марко з Котигорошівки — Віктор Бакунов

Чаклунка — Ольга Армасар, Ольга Васинюк

Марічка Вернидуб — Ангеліна Зубаль

Старий Козак — Арсен Бойчук, В’ячеслав Шеховцов

Дядько Їм Не Наїмся — Олександр Кокарєв

Скороход — Ростислав Фоменко

Хвеська — Олена Тертична.

На світлинах — актор Олександр Кокарєв у ролі Дядька Їм Не Наїмся та актриса Ольга Армасар у ролі Чаклунки.