В очікуванні Різдва

Напередодні свят, коли повітря сповнене різдвяної метушні та надією на дива, «Київ Модерн-балет» запрошує відвідати найфантастичнішу театральну казку цієї зими — балет-подорож

В очікуванні Різдва

«ЗА ХВИЛИНУ ДО РІЗДВА» на музику К. Сен-Санса та «Carol of the Bells».

Прем’єра балету-подорожі запланована: 21, 22, 23 грудня 2023 р. та з 02 до 06 січня 2024 р. на сцені Київського культурного кластера «Краків» (Русанівська набережна, 12)

Постановний склад балету «ЗА ХВИЛИНУ ДО РІЗДВА»: авторка лібрето — Оксана Тараненко, хореограф-постановник — Сергій Кон, авторка відеоконтенту — Ольга Нікітіна, керівник проєкту — Раду Поклітару, заслужений діяч мистецтв України.

Балет «ЗА ХВИЛИНУ ДО РІЗДВА» — це подорож до світу магії та дива, де історія розпочинається з реальності, але швидко перетворюється на світ ілюзій, де правда переплітається з вигадкою, а фантастичне змішується з буденним.

Чи зможе головний герой подолати всі перешкоди, переступити поріг реальності, пройти всі перепони загадкових стихій? Чи зможе подолати страхи та перетворити їх на найяскравіші мрії? Кожен крок до пошуку відповідей на ці питання наповнений вірою в дива, натхнення та величезної любові до Різдва.

На глядачів чекатимуть незабутні емоції, захоплива хореографія, казковий відеоконтент та найкращі хвилини цього світлого свята.

\