В Києві продовжує діяти заборона на відвідування лісопаркових зон — КМДА

Наразі у Києві безперебійно надаються усі комунальні послуги, хоча місто живе в умовах воєнного стану. Підприємства ЖКГ-сектору та комунальні сервіси Києва працюють у штатному режимі: вулиці прибирають, сміття вивозять, є електроенергія водопостачання та водовідведення.

Киян просять не публікувати фото з адресами зруйнованих будинків, особливо тоді, коли на локаціях працюють люди. Це небезпечно.

У місті тривають роботи з благоустрою зелених зон, облаштуванню клумб і квітників. Зокрема, комунальники столиці почали працювати над створенням незвичного квітника за мотивами легендарної поштової марки з русскім воєнним кораблем. Композиція з’явиться вже найближчим часом на квітнику транспортної розв’язки біля станції метро «Лівобережна».

Попри воєнний стан та складну економічну ситуацію у столиці працює майже 700 озеленювачів. Уже висаджено більше 1000 дерев та понад 4700 кущів.

Нагадуємо, що у Києві продовжує діяти заборона на відвідування лісопаркових зон поза межами житлових масивів. Навколо столиці, у передмістях, де йшли важкі бої, тривають роботи з розмінування.

До того ж, у Київській області тривають пожежі, зокрема й у Зоні відчуження. У столиці станом на 5 травня показники радіаційного фону та атмосферного повітря перебувають у нормі.