Прикордонник з позивним Фанат з перших днів вторгнення росії захищає Батьківщину

Раніше підрозділ, у якому проходить службу Фанат, виконував завдання на лінії розмежування в Луганській області. Напередодні вторгнення окупаційні війська цинічно обстрілювали місця несення служби прикордонників та населений пункт в якому дислокувались «зелені берети» і проживали мирні мешканці.

Прикордонник з позивним Фанат з перших днів вторгнення росії захищає Батьківщину

У перші дні нападу орків прикордонники мужньо відбивали ворожі напади.

Під час одного з перших боїв «Фанат» виявив рух рашистської техніки, яка зухвало намагалась прорвати оборону. Не зволікаючи, влучним пострілом з гранатомета наш герой підбив ворожу БМП та разом з побратимами захопив у полон екіпаж палаючої машини.

Пізніше, на іншій позиції, Фанат виявив наближення диверсійно-розвідувальної групи ворога. Розпочався бій, під час якого, прикордонники разом з побратимами зі Збройних Сил України щедро пригостили окупантів свинцем. Запекло обороняючись, Фанат виявив ворожого снайпера та влучним пострілом поранив його. На допомогу пораненому рашисту висунулися двоє окупантів, але побратими прикордонника до цього були готові. Влучними пострілами троє рашистів були знищені.

«Нещодавно, під час бою, ми „демілітаризували“ одного з рашистських ватажків з позивним Чечен. Він привів сюди купку своїх земляків і, напевно, вважав, що їх зустрінуть квітами. Але замість квітів отримав щільний вогонь наших бійців. В результаті чергове знімання ролику в Тік Ток було скасовано. Хочу аби всі знали, що прикордонники разом із побратимами з Сил оборони стоять на обороні Донбасу та всієї країни. Ми боремось за незалежність нашої неньки України в українсько-російській війні. Будьте впевнені в нас, ми захистимо!», — говорить «Фанат».