У Хмельницькому шпиталь отримав від польських правоохоронців автомобіль швидкої допомоги

Керівництво університетської лікарні Кароля Марцінковського, яка розташована у польському містечку Зелена Гура, та Воєводського управління поліції в м. Лодзь передали державній установі «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Хмельницькій області» автомобіль швидкої медичної допомоги, портативні дефібрилятори, монітори пацієнта та медпрепарати.

У Хмельницькому шпиталь отримав від польських правоохоронців автомобіль швидкої допомоги

Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області тісно співпрацює з польськими колегами ще з 2007 року. У мирний час правоохоронці Хмельницького та Лодзя не раз обмінювалися делегаціями та проводили спільні заходи. Тому з перших днів війни польські поліцейські почали активно надавати українським колегам необхідну медичну допомогу, надсилаючи до відомчого шпиталю обладнання, ліки, перев’язочні матеріали та продукти харчування. Цього разу колеги з Польщі передали на потреби хмельницьких правоохоронців та медиків автомобіль швидкої допомоги, портативні дефібрилятори, монітори пацієнта та медпрепарати.

Керівництво та персонал державної установи «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Хмельницькій області» висловлюють щиру подяку коменданту Воєводського управління поліції в м. Лодзь Славомиру Литвину та керівнику адміністрації університетської лікарні в Зеленій Гурі доктору Мареку Дзялошинськи за підтримку і надану допомогу.