Експерт розказав, чому безпека України є безпекою всієї Європи

Якщо Президент РФ Володимир Путін переможе Україну, то німці та всі інші розбіжаться. Тому безпека України — це безпека Європи.

Про це під час етеру i-ua.tv сказав голова Національної Асамблеї громадянського сектору України Іван Пєтухов.

«Безпека України — це безпека Європи. Якщо Путін нас переможе, то німці та всі інші повтікають, бо там немає кому воювати. Тоді з рашистами буде воювати Британія. Проте в нашій країні є уряд, який нічого не робить та є парламент, який інколи приймає незрозумілі закони. Тому саме від нас залежить, як нам будуть допомагати інші країни. Тобто, наскільки ми будемо давати потужні меседжі англійською та українською мовами, щоб нам допомагав світ. Зокрема, ми візьмемо під свою опіку уряд, щоб він займався боротьбою з ворогом, а не займався розпилюванням грошей під ковід та інші програми. Тобто робив все для нашої перемоги «, — Іван Пєтухов.

В свою чергу, суддя Конституційного суду у відставці, а нині боєць тероборони Віктор Шишкін наголосив, що вже зараз треба притягувати всіх винних до відповідальності за розмінування Чангара та прохід російських танків до Києва.

" В соцмережах постійно з’являються повідомлення про те, хто відповідає за розмінування Чангара? Також суспільство турбує, чому російські танки увійшли в Херсон та Мелітополь. Притягувати за це до відповідальності треба обов’язково всіх винних, не відкладаючи цю справу в довгу скриньку. Також треба притягнути до відповідальності тих, хто пропустив танки до Києва, які дійшли до столиці за 1, 5 доби", — підкреслює В. Шишкін.

Рекомендовані публікації