Окупанти планують анексувати Донеччину до вересня

Окупанти планують анексувати Донеччину до першого вересня.

росія планує провести повну юридичну анексію Маріуполя та Донецької області до 1 вересня. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Декілька важливих речей, які вказують на прискорення процесу анексії Маріуполя та Донецької області (але не тільки) росією. по-перше, все керівництво де-факто перейшло до рук росіян. В Донецьку маріонетка пушилін остаточно виконує лише „представницькі“ функції розмовляючої голови. У Маріуполі до іващенка призначено „консультанта“, наче допомогати. Але іващенко тепер теж виключно розмовляюча голова. Маріупольський район. Сьогодні зранку велика нарада колаборантів і росіян про розподіл зон впливу курортної зони, де колаборанти теж отримали нічого», — написав Андрющенко.

Він зазначив, що повний і тотальний прямий російський контроль встановлено.

«По-друге. Вчора міністр пропаганди молоді освіти росії у формі заяви розповів, як буде вестись освітній процес в школах Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областях … росії. Ніяких квазіреспублик і сателітів. Ніхто вже не ховається. По-третє. Банківська система у Маріуполі будується одразу під російський банк. Всі карточки будуть, але вже російські. Ніяких ігор в банк «днр», — розповів Андрющенко.

Окрім того, він зазначив, що в Донецьку експерти … адаптують все під російське законодавство.

«Швидко і жорстко. Саме тому й ротація на росіян. Вся та інформація, що ми отримуємо, каже про план юридичної анексії окупованих територій вже до 1 вересня», — написав Андрющенко.