Стало відомо на що хворий Путін

Аналітик з питань оборони та безпеки Майкл Кларк вважає, що Володимир Путін «бальзамує себе живцем» за допомогою ботоксу та є іпохондриком.

Після початку війни все частіше з’являються повідомлення про те, що у російського диктатора Володимира Путіна рак, хвороба Паркінсона або якесь іще тяжке захворювання, що викликає, зокрема, проблеми з психікою.

Серед іншого, спостерігачі відзначали наддовгі столи, за якими він приймав іноземних лідерів, нібито побоюючись коронавірусу, відео зустрічі Путіна з міністром оборони РФ, під час якої він стискає стіл, що деякі вважають ознакою сильного болю, дивну ходу й одутле обличчя.

Чутки про здоров’я Путіна прокоментував і аналітик з питань оборони та безпеки професор Майкл Кларк під час прямої сесії питань і відповідей.

Кларк відповів, що чутки про здоров’я Путіна «продовжать циркулювати», додавши, що люди часто запитують, «чи є у нього рак, рак підшлункової залози, хвороба Паркінсона?».

«Коли ви бачите його в цих відео, які ми бачимо все частіше зараз, коли COVID закінчився, і тепер він виходить з тіні, де він був більш ніж два роки, і він дає зрозуміти, що все під контролем — він виглядає нормально. Я розмовляв із багатьма людьми, які кажуть, що хворобу Паркінсона не можна визначити за його ходою, не можна виявити симптоми раку, просто дивлячись на фотографії», — сказав експерт.

Водночас Кларк звернув увагу на те, що Путін зловживає ботоксом.

«7 жовтня йому виповниться 70 років. Відомо, що він досить багато застосовує ботокс, я завжди говорю, що він намагається бальзамувати себе, поки він живий», — сказав він.

Також експерт звернув увагу на те, що в російського диктатора «є невелика команда лікарів, які ніколи не бувають далеко, і кажуть, що він часто залишає збори, щоб піти і порадитися з кимось».

«Я підозрюю, що він лише іпохондрик, якщо чесно», — зазначив Кларк.

За його словами, якщо раптом виявиться, що Путін і справді хворий, «для Росії одним із виходів із цього становища буде сказати, що президент пішов у відставку, і війну тепер вестиме Микола Патрушев, який анітрохи не менш поганий, ніж він (російський диктатор Володимир Путін — ред.)».

Кларк уважає, що заміна Путіна на Патрушева це «зміна обличчя, з якою Захід зможе щось зробити, але насправді це лише другорядна можливість».