Прикордонники затримали на осіб з фальшивими документами

На Київщині прикордонники викрили осіб з підробленими документами, фальшивими відмітками у документах.

Прикордонники затримали на осіб з фальшивими документами

Окрім того виявили трьох осіб, які перебували в розшуку.

Громадянин Грузії 1986 року народження мав повністю підроблене водійське посвідчення, видане на його установчі дані. Чоловік керував автомобілем «Івеко». Зі слів особи липовий документ він придбав у Грузії. В іншого громадянина Грузії прикордонники виявили підроблені відмітки про перетин державного кордону України. Пізніше чоловік розповів, що підроблені відмітки допомогли проставити горе ділки за 1000 гривень.

В обох випадках осіб передали співробітникам Нацполіції та направили повідомлення про виявлення ознак злочину за ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

А стосовно трьох осіб 1969, 1977 та 1971 років народження, котрі перебували в розшуку, спрацювала одна із баз даних. Українців розшукували за вчинення кримінальних злочинів пов’язаних з незаконним виробництвом, виготовленням, придбанням, зберіганням, перевезенням наркотичних засобів. Один із чоловіків переховувався від правоохоронних органів, адже є головним підозрюваним в кримінальній справі. Іншого громадянина розшукували співробітники виконавчої служби через недотримання зобов’язань.

Прикордонники поінформували працівників Нацполіції та передали громадян для подальших правових дій.