Українка виграла джекпот 30 мільйонів гривень та виграш віддала ЗСУ

Кожного дня українці наближають перемогу реальними діями та вчинками, як на лінії фронту, так і в тилу.

Українка виграла джекпот 30 мільйонів гривень та виграш віддала ЗСУ

Щедрий подарунок зробила українка з Закарпаття. Жінка виграла 30 мільйонів гривень і віддала виграш на допомогу захисникам України.

Вона й не гадала, що одного дня її онлайн розваги принесуть мільйони. Але замість квартир і машин, українка направила весь виграш на допомогу захисникам України.

Так, днями до Державної прикордонної служби України звернулися представники компанії @ParimatchUkraine з пропозицією від клієнтки, що виграла джекпот. Вони зазначили, що жінка віддала виграш на допомогу країні і він буде направлений на підтримку українських прикордонників. На ці кошти вже замовлено виготовлення 10 000 комплектів форми для військовослужбовців прикордонного відомства.

Як відмітив Голова Держприкордонслужби, ця історія вражає, бо це щире особисте бажання і великий особистий внесок від конкретної людини.

«Невдовзі прикордонники отримають 10 000 комплектів нової форми. І це замовлення буде реалізоване підприємством, яке вже отримало заявку на виготовлення за рахунок джекпоту небайдужої українки. Коли ми бачимо такий рівень підтримки з боку народу та бізнесу, ми певні — разом ми вистоїмо, Україна обов’язково переможе», — сказав Сергій Дейнеко.

Сама жінка-благодійниця зазначає, що допомогти може кожен і у неї теж з’явився такий шанс.

«Я радію, що змогла допомогти своїй країні та наші захисники невдовзі матимуть нову якісну форму. Дякую Parimatch за швидку реалізацію моєї мрії», — додає українка.