До Києва з візитом прибула перша леді Литви Діана Науседа

У Києві 23 липня відбудеться саміт перших леді. До столиці України вже прибула Діана Науседа, дружина президента Литви Гітанаса Науседи.

До Києва з візитом прибула перша леді Литви Діана Науседа

Організовує саміт перших леді Олена Зеленська, котра на днях перебувала з офіційним візитом у США. Тепер же вона збирає у Києві представниць, а також представників інших держав.

Діана Науседа прибула на поїзді

Оскільки авіасполучення з Україною відсутнє, то до Києва перша леді Литви прибула на поїзді «Укрзалізниці». У своєму твітері Гітанас Науседа виклав світлину, на якій можна побачити момент, коли його дружина вийшла з потяга.

Серце світу сьогодні б'ється в Україні. Українські герої зробили всіх нас трішки українцями. Ми повинні підтримувати Україну, оскільки тут триває вирішальна боротьба за свободу та незалежність усіх нас,
— наголосив він.

Оскільки в Україні все ще триває війна, то саміт цьогорічний буде у змішаному форматі. Мовиться як про проведення телемосту, так і офлайн-зустрічі. В останніх візьмуть участь безліч відомих гостей, розповіла раніше Зеленська.

Що стосується телемостів, то локації для них розмістять у кількох містах. Мовиться про Брюссель, Варшаву, Лондон, Вашингтон та інші.