Російські колаборанти на Запоріжжі оголосили про підготовку «референдуму»

Російські пропагандистські ЗМІ повідомляють, що так званий «глава адміністрації Запорізької області» екс-нардеп Євген Балицький заявив про підписання «указу» про створення виборчої комісії для проведення «референдуму» щодо приєднання області до РФ.

Російські колаборанти на Запоріжжі оголосили про підготовку «референдуму»

«Його (референдум — ред.) проведуть у встановлені терміни, він буде справедливим, чесним та законним», — цитують пропагандисти колаборанта і зрадника України.

Коли саме окупанти планують провести «референдум» не відомо. Однак дедалі частіше в інформпросторі лунає дата 11 вересня. Саме цього дня російські окупанти планують організувати так звані «референдуми» про створення квазіреспублік на захоплених територіях Херсонської й Запорізької областей. У цей день на території РФ заплановані вибори депутатів і губернаторів у кількох регіонах.

Зазначимо, що раніше так званий «представник місцевої адміністрації» Запорізької області колаборант Володимир Рогов заявив, що так званий «референдум» про входження області до складу Росії відбудеться у 2022 році. Рогов також заявив, що у Запорізькій області приєднання регіону до Росії нібито хочуть «близько 80% жителів».