Міська влада продовжує оздоровлення дітей за кордоном: на відпочинок до Фінляндії відправилися діти з родин, які постраждали від війни

Міська влада продовжує оздоровлення дітей за кордоном. Десятеро дітей-киян із родин, які постраждали від війни, відправилися на відпочинок до Тампере – фінського міста побратима Києва.

Нагадаємо, що завдяки співпраці міської влади із міжнародними партнерами, на відпочинок та оздоровлення до Італії вже відправилися близько 80 осіб із числа багатодітних родин Києва. А також більше 50 осіб із числа родин захисників України поїхали до Грузії.

Поїздка до Фінляндії стала можливою завдяки співпраці міської влади: управління міжнародних зв’язків КМДА, Служби у справах дітей та сім’ї та Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Посольством Республіки Фінляндія та мерією міста Тампере.

Діти відпочиватимуть в таборі поблизу Тампере, програмою перебування, ретельно підготовленою фінськими колегами, передбачено спортивні та освітні заходи, які сприятимуть ближчому знайомству з фінською культурою, створенню атмосфери дружби та взаємної довіри українських та фінських однолітків.

Київська міська влада вдячна місту-побратиму Тампере за активну позицію і готовність допомогти українським дітям у складний період для нашої країни.

Нагадаємо, Тампере (Фінляндська Республіка) було першим закордонним містом, з яким Київ підписав Угоду про поріднення у 1954 році.