У парку «Наталка» відкрилася тематична виставка «Звитяжні. Історії Героїв»

Департамент суспільних комунікацій КМДА спільно з КНП «Центр комунікації» до Дня Української Державності представив тематичну виставку #Звитяжні, яка розповідає історії Героїв сьогодення – медиків, військових, волонтерів, рятувальників, правоохоронців, які пишуть сучасну історію нашої держави, протистоять війні, роблячи те, що вміють, кожен на своєму фронті, на своєму місці.

У парку «Наталка» відкрилася тематична виставка «Звитяжні. Історії Героїв»

«Окупанти намагаються забрати нашу незалежність, автентичність, суверенність та історію. Але цього ніколи не станеться, бо на заваді стоїть український дух та Люди – найцінніше в нашій державі. Сьогодні кожен робить свій внесок у перемогу тим, що добросовісно виконує свою задачу. Але серед нас є люди, які набагато більше інтегровані у процеси війни. Це наші військові, волонтери, медики, рятувальники, правоохоронці. Кожен із них є живим Героєм, уособленням незламності духу. Саме про них наша виставка», – розповідає директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

Героїв сучасності можна побачити біля центрального входу парку «Наталка». На інформаційних стендах розміщено 15 історій людей, які і на передовій, і в тилу борються з нашим ворогом. До речі, відповідна конструкція слугуватиме ще одним майданчиком, де регулярно представлятимуть актуальну інформацію про міські політики, цікаві події, заходи та ініціативи, які відбуваються в місті.

«Інформаційний стенд у парку «Наталка» – це пілотний проєкт ще одного інструменту комунікації з громадськістю. Аналогічні плануємо розмістити спільно з «Центром комунікації» в улюблених місцях відпочинку киян, аби громадяни могли дізнаватися про актуальні міські політики та долучатися до їхньої реалізації», – зазначив Роман Лелюк.

Рекомендовані публікації