В ДСНС продемонстрували можливості підрозділів з підводного розмінування

В ДСНС України відбулася виїзна нарада керівників самостійних структурних підрозділів апарату, територіальних органів, підрозділів центрального підпорядкування, закладів освіти цивільного захисту та науково-дослідних установ.

В ДСНС продемонстрували можливості підрозділів з підводного розмінування

В нараді взяв участь перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін.

В ході наради відбулася демонстрація можливостей підрозділів ДСНС з підводного розмінування.

Крім того, учасники наради познайомилися із сучасними зразками аварійно-рятувальної техніки, а також техніки з радіоактивного, хімічного та бактеріологічного захисту.

Відкриваючи засідання, Євгеній Єнін подякував рятувальникам за високий професіоналізм, підкресливши, що Служба порятунку залишається службою номер один в тилу у цей непростий для країни час.

Голова ДСНС Сергій Крук, зі свого боку, зазначив, що рівень довіри до ДСНС в українському суспільстві — один із найвищих.

«Сьогодні, переконаний, нема таких задач, які не може виконувати наша Служба», — підкреслив Голова ДСНС, додавши, що висока готовність усіх підрозділів Служби до дій за призначенням, — і є запорукою високих рейтингів інституції.

«Ми справді тримаємо свій фронт, внутрішній, і попри всі труднощі і виклики часу, не збираємося відступати», — наголосив очільник української Служби порятунку.