Стало відомо, чи будуть росіяни наступати на Запоріжжя та Нікополь

Запоріжжя досить укріплене. Проте окупанти перекинули десант на Криворізький напрямок.

Стало відомо, чи будуть росіяни наступати на Запоріжжя та Нікополь
Стало відомо, чи будуть росіяни наступати на Запоріжжя та Нікополь

Військовий експерт Олег Жданов оцінив загрозу наступу російських військ на Запоріжжя з двох напрямків — з Нікополя і Василівки.

«Теоретично це можливо, в теорії можна міркувати багато про що. Але справа в тому, що з боку Василівки висунення проблематично. Там, навпаки, ми кілька разів відтісняли російські війська в напрямок Мелітополя. Тому говорити про те, що вони там пройдуть — ні», — упевнений експерт.

«З приводу Нікополя не буду змінювати свою думку. Я вважаю, що це малоймовірний напрямок, по якому росіяни спробують рушити, якщо вони взагалі будуть проводити наступальну операцію на Криворізькому напрямку. Хоча судячи з того, що вони там зібрали десант, весь він майже там зосереджений, то вони готові ризикнути. Але подивимося», — додав Жданов.

При цьому експерт акцентував, що на цей час Запоріжжя досить укріплене. Однак, він ще раз зазначив, що російські війська все ж посилили своє угруповання на Криворізькому напрямку:

«Все саме боєздатне, яке було на Запорізькому напрямку, це в основному російський десант, він весь поїхав на Криворізький напрямок».

Рекомендовані публікації