Після перемоги, всі мають почути, як насправді Україна готувалася до війни — експерт

Багато людей зараз думають, що «війна все спише», проте вона має очисти все, що в Україні залишилося від радянського союзу.

Після перемоги, всі мають почути, як насправді Україна готувалася до війни — експерт

Про це у прямому етері на i-ua.tv заявив директор Агенції моделювання ситуацій Віталій Бала.

«Володимир Зеленський не є тією особистістю, яка може стати в ряд з видатними людьми Україні та інших країн світу. Те, що було ним обіцяно, майже не було виконано. Тому до війни недовіра до Зеленського складала 50%. Війна цю ситуацію виправила. Але це сталося завдяки українському народу та збройним силам. Проте те, що він робить — це позитив для країни. Це треба підтримувати. Але його прихильникам не треба перебільшувати дії, які він робить. Тому після перемоги, всі мають почути, як насправді Україна готувалася до війни, чи не готувалася. Зокрема, хто говорив Зеленському, що війни не буде, чи він сам був ініціатором не готуватися до війни, та заспокоїти населення. Ми зараз чуємо багато заяв, що протирічать одна одній. До речі, в Україну таємно приїздив директор ЦРУ, а голова ГУР Кирило Буданов давав інтерв’ю американським ЗМІ. За його словами, один із напрямків — це був напад з Білорусі. Потім секретар РНБО Данілов заявив, що не дуже в це вірить», — каже В. Бала.

За його словами, багато людей зараз думають, що «війна все спише».

«Сподіваюся, що цього не буде. Війна має стати не тільки трагічною сторінкою в історії України, а й очисти все, що в Україні залишилося від радянського союзу. Також ми маємо рухатися до парламентської форми управління в країні», — резюмує В. Бала.