Над головами розриваються фосфорні снаряди: поліцейський екіпаж «Білі янголи» евакуюють мешканців Мар’їнки

На цей раз білим янголам вдалося врятувати кілька родин та дідуся, який довгий час відмовлявся покинути дім, не дивлячись, що у будинок вже влучив снаряд. За допомогою до правоохоронців звернулася онучка літнього чоловіка. Загальними зусиллями та роз’ясненням всієї небезпеки ситуації мешканець погодився на евакуацію.

Над головами розриваються фосфорні снаряди: поліцейський екіпаж «Білі янголи» евакуюють мешканців Мар’їнки

Також до більш безпечної території виїхала сім’я, в якій виховується маленький хлопчик. Поліцейські евакуювали людей у нестійкий період затишшя. Родина розуміє, що надалі залишатися у місті просто неможливо і треба їхати заради майбутнього дитини. Ворог б’є по будинках, розуміючи, що там перебувають мирні люди.

Так, допомогу було надано 16-річному юнаку з Авдіївки, який отримав поранення під час чергового обстрілу. Поліцейські негайно прибули на виклик, надали хлопцю першу домедичну допомогу та доставили поранену дитину з мамою до медзакладу.

Поліцейські попереджають, що залишатися в населених пунктах, розташованих на лінії фронту, вкрай небезпечно. Зараз треба захистити себе та евакуюватися до більш безпечної території.

Правоохоронці щодня організовують виїзди та допоможуть кожному безпечно подолати цей шлях.