Чи зможе в Україні з’явитися свій Моссад і що для цього потрібно?

Моссад — це служба зовнішньої розвідки держави Ізраїль. Її називають однією з найефективніших спецслужб світу.

Чи зможе в Україні з'явитись структура, така як Моссад і що для цього потрібно?
Чи зможе в Україні з'явитись структура, така як Моссад і що для цього потрібно?

Моссад збирає та аналізує розвідувальну інформацію, а також проводить таємні спеціальні операції за межами країни Ізраїлю.

За словами журналіста та політичного оглядача Ростислава Гольтсмана — це саме та служба, яка дозволяє попередити усі терористичні дії на території країни.

На прикладі Ізраїлю Ростивлав Гольтсман сьогодні в нашому ефірі розказав, як саме Моссад працює в країні.

«Моссад дає справжню безпеку для жителів Ізраїлю. А також запобігає терористичній діяльності проти ізраїльських та єврейських об'єктів за кордоном. Моссад — це розвиток і підтримка особливих таємних зв'язків за кордоном. Запобігання розробці та купівлі запасів неконвенційної зброї ворожими державами. Здійснення репатріації євреїв з країн, офіційний виїзд до Ізраїлю з яких є неможливим. Отримання стратегічної, політичної та оперативної розвідувальної інформації», — сказав політичний діяч.

За його словами, нині в Україні просто необхідно створити службу зовнішньої розвідки на кшталт ізраїльського «Моссаду», яка буде оперативно виявляти, доставляти в суди і ліквідовувати тих військових злочинців, які вбивають, катують та ґвалтують мирних жителів на території Української держави.

Рекомендовані публікації