У Чернігові військові зі зброєю погрожували копам (ВІДЕО)

У Чернігові військові погрожували поліцейським.

У Чернігові військові погрожували копам
У Чернігові військові погрожували копам

Правоохоронці повідомили, що все почалось з того, що патрульні зупинили 39-річного водія мотоцикла HONDA з ознаками наркотичного сп'яніння. Його спільники буцімто приїхали на «допомогу».

Після зупинки порушника за деякий час на місце інциденту приїхали більше десяти озброєних людей та почали перешкоджати діям правоохоронців.

Невідомі намагалися фізично відтіснити їх від водія-порушника. Тоді привели у бойову готовність автоматичну зброю та направили її у бік патрульних. Вони також ображали патрульних і погрожували їх вбити. Щоб показати реальність своїх намірів, один із чоловіків кілька разів вистрілив у повітря з автомата Калашникова. Інший блокував правоохоронців автівкою і наїхав одному з них на ногу.

Вже вдалось встановити, хто ця група осіб. Вони мешканці Чернігова, які перебували у складі одного з військових формувань. Шістьом з них вже оголосили про підозру. Вони за все будуть відповідати.

Чернігівська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері та слідчий відділ Чернігівського РУП розпочали справу. Порушників звинувачують у опорі представникові влади, працівникові правоохоронного органу та іншим посадовцям.