На День Незалежності українцям слід бути готовими до особливих «сюрпризів» від росіян — експерт

24 серпня окупанти можуть використати для чергових атак. На День Незалежності України є підвищена загроза масованих обстрілів з боку РФ.

На День Незалежності українцям слід бути готовими до особливих “сюрпризів" від росіян - експерт
На День Незалежності українцям слід бути готовими до особливих “сюрпризів" від росіян - експерт

Український політик Борис Беспалий вважає, що росіяни накопичують ракети для декількох ударів в період від 23 до 25 серпня.

«Вони люблять знакові дати. У Кремлі існує традиція — псувати свята, тиснути психологічно на українців саме у подібні дні. Рф настільки підступна, що в цей день варто очікувати від них різних провокації і масових ракетних удари. В цьому сутність росії», — каже Борис Беспалий.

День Незалежності для українців свято, а для росіян справжній траур.

«Для нас це свято, завжди було і буде. Ми вибороли, виборювали і будемо виборювати незалежність і свою свободу в першу чергу від росіян і їхнього диктатора. Тому вони будуть за це мстити, будуть бити — бо на інше вони не здатні», — зазначає експерт.

Чого очікувати українцям?

«Логічно очікувати, що на цей день вони приготували особливе, утім немає вже таких злочинів, які вони не вчинили, навряд чи є зброя, яку вони, ще не використали на наших територіях, крім ядерної», — говорить політик.

Та за словами експерта, на державне свято українські захисники теж можуть привітати росіян черговою «бавовною» в Криму або ж на Херсонщині.

«Святкувати ми будемо вибухами по складах російських боєприпасів і тд. Розслаблятися в цей день українські захисники теж не планують, тому російська армія нехай чекає і на наші «сюрпризи», — підсумував експерт.