Із 23 до 26 серпня територіальні центри соціального обслуговування частково працюватимуть у віддаленому режимі роботи

Із 23 до 26 серпня переважна більшість працівників територіальних центрів соціального обслуговування перейдуть на віддалений режим роботи. Виняток становлять ті фахівці, послуг яких кияни потребують щоденно, оскільки від цього залежить їхнє життя та здоров’я. У звичайному режимі працюватимуть Дарницький, Деснянський та Дніпровський територіальні центри. Роз’яснення про роботу територіальних центрів соціального обслуговування надає Департамент соціальної політики КМДА.

Зокрема, Київський міський територіальний центр соціального обслуговування з 23 до 25 серпня працюватиме віддалено. Очний режим роботи зберігається для відділення надання транспортних послуг (для хворих, які потребують гемодіалізу) та спеціалізованого відділення соціальної допомоги вдома людям з інвалідністю з психічними захворюваннями.

У Голосіївському терцентрі у звичайному режимі працюватимуть відділення соціальної допомоги №№ 1, 2, 3. Відділення адресної допомоги та Центр активного довголіття – цього тижня працюватимуть по 1 соціальному працівнику для забезпечення видачі продуктових наборів. Керівники, фахівці та спеціалісти терцентру 23-24 серпня працюють дистанційно.

Решта територіальних центрів соціального обслуговування працюватиме за схожою схемою: апарат терцентру працює дистанційно, очний режим роботи зберігається лише для видачі продуктів та забезпечення догляду людям з інвалідністю.

Рекомендовані публікації