Музичним ринком довго керувала росія, тому його треба перебудовувати — експерт

Музична платформа Human Rock Life / Stop roZia може перебудувати український ринок та музику докорінно.

Назарій Хас
Назарій Хас

Про це під час ефіру на i-ua.tv розповів музикант, ведучий, журналіст, обличчя та ведучий індустріальної музичної платформи Human Rock Life / Stop roZia — Назарій Хас.

«Ми маємо на меті не просто благодійну місію, а хочемо показати українську рок- культуру. У нас немає вибудованого ринку, де музиканти могли б отримувати гроші, тому що у нас немає своєї платформи. Тому музична платформа Human Rock Life / Stop roZia може перебудувати український ринок та музику докорінно. Ми зможемо показати, що є не одиничні артисти, які вистрілюють в Європі, наприклад на Євробаченні, а й у нас існує своя культура. Вона повинна розвиватися та зароблять на себе. Музичним ринком довго керувала росія, досить. Культура — один із найголовніших стовпів, на чому буде триматися майбутнє покоління, а значить треба будувати платформу, щоб тим, хто прийде після нас, було легше. Це платформа для розвитку творчості українських музикантів», — каже Назарій Хас.

За його словами, Human Rock Life / Stop roZia- музичний фестиваль, який буде виглядати, як телешоу.

«Ми споживали щось чуже, або те, що диктувало нам телебачення. Тому ми маємо робити власний потужний продукт. Будуть музиканти, які прийдуть з фронту. Зараз дуже багато вистрілює україномовних пісень, бо вони нам близькі. Якщо це зробити більш доступним, то для більшої кількості людей — це буде круто. Тому будь- який гурт з кожного куточка України може взяти участь в Human Rock Life / Stop roZia. Ми показуємо, що в Україні є музика, яка твориться у період війни», — резюмує Назарій Хас.