Експерт розповів, як змінюються українці під час війни

В Україні змінився шоу-бізнес, змінюється мистецтво. Підлітки співають повстанські пісні. Цій публіці буде вже складно дати щось штучне та солодке.

Олексій Хетчиков
Олексій Хетчиков

Про це під час ефіру на i-ua.tv заявив продюсер, головний режисер-постановник телепроекту Human Rock Life / Stop roZia, Олексій Хетчиков.

«В Україну прийшла війна. Всі стали мужніми. Це відчувається в піснях, текстах та настроях. Ми не будемо інфальтивними. Ми будемо міцними та з цим підемо. В Україні змінився шоу-бізнес, змінюється мистецтво. Воно вже має хребет та м’язи. Воно показало зуби ворогу. Навіть в ліричних композиціях це відчувається», — каже експерт.

За його словами, музика може змінити країну.

«Музика змінює навіть характер нації. Раніше Україна асоціювалася з плаксивими піснями та думами. Тепер же Україну сприймають по-новому, ми стали цікаві світу. Європа та світ цікавляться нашим новим музичним жанром, який ще тільки народжується. Твори будуть більш змістовні, а музика більш потужна. Ми стаємо іншими людьми та іншою нацією. Крім того, в українців вже змінюються музичні смаки. Підлітки співають повстанські пісні. Цій публіці буде вже складно дати щось штучне та солодке, ми вже її не обдуримо», — резюмує експерт.

Рекомендовані публікації