Закон «Про систему громадського здоров’я» обмежує українцям виїзд за кордон — адвокат

Медична мафія завдяки великим хабарям протягнула цей закон через Верховну Раду.

Верховна Рада
Верховна Рада

Про це в коментарі i-ua.tv заявив адвокат Ростислав Кравець.

«Депутати отримали великі хабарі за закон, який дав можливість створити приватні підприємства, які будуть мати повноваження більші, ніж правоохоронні органи та будь- які міністерства та органи влади. Тобто вони будуть мати безмежну владу над українцями. Зокрема, проводити розслідування, виписувати штрафи та зупиняти роботу підприємств. Всі ці повноваження надані приватним конторам. Це свідчить, що медична мафія пролобіювала закон, через який можна відмивати мільярди гривень в Україні», — каже Р. Кравець.

За його словами, ще одне порушення прав українців — обмеження виїзду за кордон та звільнення з роботи тих, хто не хоче вакцинуватися. Адже приватна організація зможе перевіряти українців на наявність будь- яких хвороб.

«Тобто проводити огляд транспорту та речей. Створюється мега приватна структура, яка може впливати на всіх та будь- кого затримувати. Також осіб, які захворіли, можуть тепер звільняти з роботи, а не відсторонювати через те, що вони не хочуть брати участь у медичному експерименті та не хочуть вакцинуватися від невідомої хвороби невідомою вакциною», — підкреслює адвокат.

Нагадаємо, що нардепи ухвалили закон «Про систему громадського здоров’я.