російські депутати хочуть запропонувати Держдумі звинуватити путіна у держзраді

Група російських депутатів із санкт-Петербурга вирішила засудити війну в Україні. Вони заявили, що «спецоперація» є поганою ідеєю, тому путіна треба усунути.

російські депутати хочуть запропонувати Держдумі звинуватити путіна у держзраді

Про це написав 7 вересня один із «народних обранців» Нікіта Юфєрєв. В офіційному зверненні до держдуми вказали, що кремлівського диктатора варто усунути «у зв'язку з державною зрадою».

Петербурзькі депутати наголосили, що рішення президента про початок «спеціальної військової операції» завдає шкоди безпеці росії та її громадян. Вони в офіційному зверненні вказали, що вторгнення 24 лютого призвело до кількох речей, які росіяни вважають проблемами:

загибелі російських військових;

погіршення стану російської економіки;

розширенню НАТО.

Слід зауважити, що юфєрєв демонстрував стійку позицію навіть у день початку повномасштабного вторгнення. Він тоді навіть подав заявку на мітинг на площі лєніна. Свою акцію він тоді назваа «за мир, проти війни». Також тоді він публікував спогади свого дідуся про жахи війни. Однак чомусь війна не припинилася, а наступного дня депутат писав, як добивається ремонту якогось ґанку. А вже через кілька днів Нікіта Юфєрєв отримав відмову на проведення мітингу.

Рекомендовані публікації