В Україні може з’явитися свій AC/DC — експерт

Українське суспільство потребує прориву, тому саме зараз на платформі Human Rock Life може з’явитися свій AC/DC.

В Україні може з’явитися свій AC/DC — експерт

Про це під час етеру заявив Дмитро Пруідзе — продакшн продюсер, художник-дизайнер по світлу індустріальної музичної платформи Human Rock Life.

«Українське суспільство потребує прориву не тільки в музиці, але й у всьому. У кожному напрямку кожен з нас має робити прорив, а не сидіти склавши руки і на щось чекати. Тому й з'явилася думка зробити прорив на платформі Human Rock Life — це рок проект, який дуже на часі. Це буде контактна історія між рок музикантами та глядачем. Це компроміс між рок концертом для глядачів та для телебачення», — каже експерт.

За його словами, люди дуже зголодніли за українським роком.

«А підтримати хлопців на фронті справжнім українським роком — це те, що потрібно. У нас є на проекті музиканти, які зараз воюють. Вони приїдуть і буть співати про те, що там відбувається. Музичні колективи на цьому проекті зможуть показати свою підтримку ЗСУ. Рок музиканти були дуже довго в тіні. Тепер на платформі Human Rock Life може з’явитися український AC/DC — це може бути стартом. В Україні дуже велика кількість талановитих людей. Тому ми маємо підняти їх на поверхню та показати. Ми багато часу жили під впливом ворожої попси, в тепер ми розуміємо, що у нас багато своїх талановитих виконавців та музикантів», — резюмує експерт.