Моторошне ДТП у Києві: на Повітрофлотському проспекті постраждали 23 пасажири маршрутки

У Києві сьогодні, 19 вересня у дорожньо-транспортній пригоді за участі автомобіля Mercedes-Benz та маршрутного таксі постраждали 23 людини.

ДТП на Повітрофлотському проспекті у Солом’янському районі столиці
ДТП на Повітрофлотському проспекті у Солом’янському районі столиці

Аварія сталася сьогодні близько 09:00 на Повітрофлотському проспекті у Солом’янському районі столиці. На місце події виїхали слідчі з розслідування ДТП Головного управління поліції Києва, патрульні та швидка медична допомога.

Попередньо встановлено, що водій Mercedes-Benz не дотримався безпечної дистанції та в’їхав у маршрутку, яка рухалась попереду. Водій маршрутки не впорався з керуванням та врізався в електроопору зовнішнього освітлення. У результаті постраждали 23 пасажири маршрутки, зокрема троє неповнолітніх. Людей з різними травмами доставили до лікарень.

28-річного водія легковика затримали і помістили до ізолятора тимчасово тримання.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.