Через оголошення мобілізації в рф можуть ввести смертну кару: подробиці

Відомий російський коментатор Кирило Набутов, який виступив проти війни в Україні, спрогнозував швидке запровадження страти в його країні.

Журналіст зазначив, що режим володимира путіна втілює в рф найжахливіші та злочинні репресії, копіюючи диктаторів минулого.

Таку думку Набутов висловив в ефірі свого YouTube-каналу. Він нагадав про запровадження часткової мобілізації у країні, про яку 21 вересня оголосив сам ватажок кремля володимира путіна. При цьому в указі про примусовий призов засекретили один із пунктів.

«Зрадників батьківщині буде дуже багато. Подивіться, скільки пацанів просить звільнити їх із контрактної армії. Адже у нас за новим законом є слово „мобілізація“, „воєнний час“… Війни немає, а воєнний час є. Найнеймовірніші, найжахливіші, найнереальніші речі наша влада робить реальними, а це означає, що тепер ніщо не заважає введенню смертної кари. Це вже на порядку денному. Тому що воєнний час. А у воєнний час треба як чинити зі зрадниками батьківщини? Правильно… Смертна кара скоро прийде», — сказав Набутов.