Мобілізація в рф зазнає краху — ISW

Нещодавня гучна смерть молодого депутата, якого відправили на фронт, викликала переляк та паніку в урядовців призовного віку.

володимир путін
володимир путін

Провали російської мобілізації неможливо не помітити. Чоловіки готові зробити все, щоб уникнути призову і відправки на фронт в Україну.

Жорстка критика російського призову стає для росіян звичною справою. Наприклад, нещодавно депутат Держдуми росії Максим Іванов звинуватив військкомати у Свердловській області у тому, що там «женуться не за якістю, а за кількістю».

Комісари поспішають, адже хочуть швидше закрити призовні квоти. Через це часто «могилізують» чоловіків без бойового досвіду.

Інститут вивчення війни, посилаючись на російські ЗМІ повідомляє, що в росії загинув 28-річний керівник департаменту уряду москви. Його мобілізували 23 вересня, а вже 10 жовтня він загинув в Україні.

росіян обурила ця ситуація, адже депутат не мав бойового досвіду і через це просто став «гарматним м'ясом». Ця гучна смерть стала причиною того, що російські держпосадовці почали активно звільнятися.


Джерело: ISW