В Єревані протестують проти путіна та ОДКБ (ВІДЕО)

Вірмени протестують проти очільника Кремля, голови МЗС росії Сергія Лаврова та самопроголошеного президента білорусі Олександра Лукашенка. Вони мають взяти участь у саміті ОДКБ, який відбудеться у середу, 23 листопада.

В Єревані протестують проти путіна та ОДКБ
В Єревані протестують проти путіна та ОДКБ

У Єревані проходять протести проти путіна та ОДКБ. Люди, зокрема з прапорами України, виступають за вихід країни з організації, а також проти візиту до країни путіна. Фото та відео з місця події поширили у місцевих телеграм-каналах.

У вівторок, 22 листопада, у Єревані анонсували дві акції вірменської опозиції та антивоєнних активістів. Учасники масових мітингів закликають Вірменію вийти з ОДКБ, яку розцінюють як ворожу до інтересів вірменського суспільства.

Також протестувальники виступають проти приїзду в країну путіну та інших диктаторів на зустріч Ради колективної безпеки ОДКБ, яка відбудеться у Єревані 23 листопада.

Гасла протестувальників «росія, геть із Вірменії», «росія — ворог» викликали небувалу істерику у російських посадовців.

<iframe src="https://24tv.ua/news/showPlayer.do?objectId=2203287&videoUrl=2022/11/2203287−1481132&w=640&h=360″ width="640″ height="360″ frameborder="0″ scrolling="no"></iframe>