Дії Кабміну зупинили закупівлю необхідних боєприпасів — журналіст

Постанова Кабміну 1275 про спрощення процедури закупівлі військового одягу від 11 листопада через деякі недолуго прописані положення призвела до зміни усіх процедур закупівлі військового обладнання, в тому числі і боєприпасів

Зміна умов зупинила закупівлю кількох партій дуже необхідних боєприпасів. Тобто до зупинки роботи, яку неможливо зупиняти навіть на хвилину. Спрощення потрібно, це гарна ініціатива, але треба дивитись на усі деталі та положення та зважувати наслідки.

Прошу Верховного головнокомандувача, прем’єр-міністра, міністра оборони звернути увагу на відсутність системи оборонного планування в Україні, недостатню координацію у роботі між керівниками держави.

Ви маєте приділити першочергову увагу саме закупівлі боєприпасів та озброєння, це ваш основний приорітет, для цього вам треба спілкуватись по темі, побудувати взаємодію, в щоденному режимі контролювати та координувати свою роботу по боєприпасах. Виправте постанову 1275, щоб не довелось писати детальніше про цей недолік, бо люди на фронті вас усіх трьох не зрозуміють, досить перекидати відповідальність.