В Мотор Січ призначили нове керівництво

Новим директором АТ «Мотор Січ» став Олексій Нікіфоров. Попереднього керівника компанії В’ячеслава Богуслава звільнили з посади президента акціонерного товариства.

Олексій Нікіфоров
Олексій Нікіфоров

Кадрові зміни у «Мотор Січі» відбулися 28 листопада із наказу Міноборони України.

Крім того, достроково припинено повноваження членів наглядової ради, голови та членів ради директорів.

Тепер компанія має новий склад наглядової ради. До її складу увійшли Роман Коновалов, Сергій Корж, Юрій Пащенко та Юрій Шаповал. А головою ради став заступник міністра економіки України Ігор Фоменко.

«Ігор Фоменко має досвід роботи у секторі безпеки і оборони та у сфері машинобудування. Обіймав керівні посади на Луганському патронному заводі, у Холдинговій компанії АвтоКрАЗ, Corum Group, ICDI Group. Протягом 2019−2022 років був заступником генерального директора з виробництва, виконуючим обов’язки генерального директора ДК „Укроборонпрому“», — повідомляють у Міноборони України.

Усі зміни зареєстровані та містяться в Єдиному державному реєстрі.

«Відтепер стратегічне підприємство працюватиме у режимі 24/7 для оборонних потреб держави. Повністю використовуватиметься потенціал трудового колективу. „Мотор Січ“ буде розвиватися та випускатиме продукцію в інтересах України та ЗСУ», — підкреслили в Міноборони.