На Харківщині правоохоронці викрили ще трьох членів злочинної групи

Зловмисники вимагали у господаря гроші та ювелірні цінності, погрожуючи вогнепальною зброєю.

На Харківщині правоохоронці викрили ще трьох членів злочинної групи
На Харківщині правоохоронці викрили ще трьох членів злочинної групи

За даними слідства, у серпні цього року 25-річний харків'янин разом з іншим учасником злочинної групи, якого правоохоронці затримали у вересні, вночі проникли до квартири чоловіка по пр. Ювілейному у Харкові. Зловмисники вимагали у господаря гроші та ювелірні цінності, погрожуючи вогнепальною зброєю. Обшукавши квартиру, вони нічого не знайшли. Весь час вони били господаря та стріляли з пістолета у повітря, залякуючи його.

Після цього зловмисники викрали чоловіка з квартири, зв"язали та вивезли до лісосмуги, де продовжили бити, а потім прострелили йому дві ноги. Потерпілий впав та скотився в кювет.

Ще двоє підозрюваних — 26-річний та 31-річний харків’яни. У вересні цього року вони проникли на подвір"я приватного будинку чоловіка у с. Підсереднє Великобурлуцького району. Підозрювані побили його та заволоділи грошима на загальну суму майже 115 тисяч гривень.

Нагадаємо, що Служба безпеки викрила нових організаторів псевдореферендумів на тимчасово окупованих територіях сходу України. У результаті системної роботи слідчі СБУ встановили особи 5-х так званих «депутатов народного совета лнр III созыва», які сприяли прийняттю псевдозакону про фейковий референдум в захоплених районах Луганщини.