Нардеп Галина Третьякова законопроєктом № 5344 знущається з інвалідів — експерт

Скандальний законопроєкт№ 5344 нардепки Галини Третьякової фактично ускладнює працевлаштування інвалідам. Що під час війни є знущанням над людьми з обмеженими можливостями.

Галина Третьякова
Галина Третьякова

Про це під час ефіру на i-ua.tv повідомив експерт з соціальних питань Андрій Павловський.

«Законопроєкт№ 5344 нардепки Галини Третьякової фактично ускладнює працевлаштування інвалідам. Зокрема, обмежуються права громадських організацій. Їх тепер не залучають до різних державних обговорень та ініціатив перед тим, як приймати те чи інше рішення. Зараз з інвалідами мають консультуватися, а Третьякова цю вимогу викидає з законодавства. Мало того, що Третьякова обмежує права здорових людей. Вона вже взялася за осіб з інвалідністю. Треба врахувати, що таких осіб з інвалідністю у нас стає все більше. Після війни з інвалідністю будуть десятки тисяч молодих людей. Їх треба буде реабілітувати та працевлаштовувати. Але Третьякова своїми діями позбавляє таких можливостей. Тож що це, як не відверте шкідництво проти тих людей, які віддали своє здоров’я захищаючи Україну», — каже А. Павловський.

За словами експерта, українці мають проводити громадські акції, щоб привернути увагу Президента Володимира Зеленського до цієї проблеми. Зокрема, до шкідливої діяльності Галини Третьякової та її компанії.

«Галину Третьякову треба звільнити з посади, бо те, що вона робить — нонсенс. Адже комітет з питань соціального захисту на чолі з Третьяковою своїми ініціативами просто знущається з інвалідів. Тому керівництву Верховної Ради треба приймати відповідні кроки. Тим паче під час війни», — резюмує Андрій Павловський.