Українська співачка Gayara випустила нову пісню про перемогу України

Україна починається з тебе. Саме ти наближаєш свою країну до перемоги.

Українська співачка Gayara
Українська співачка Gayara

З часу повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, життя кожного українця змінилося. Не виключенням стали зміни в творчому житті української співачки Gayara.

«Україна переможе» — це нова пісня про Батьківщину з майбутнього альбому співачки. Україна — це уже символ важкої перемоги в багатьох країнах; це віра і надія в краще життя; це свобода в усьому; це не переможний народ. Автором музики та слів є Gayara. Пісня спочатку мала дещо інший текст, назву та повністю англомовний приспів. Оскільки українська мова помітно стає трендом у світі та дуже багато іноземців стали вивчати українську мову, було вирішено змінити текст пісні та зробити її повністю україномовною.

«Я пишу про те, що відчуваю. Попередня моя музична робота була трагічною, сумною, але мені захотілося повірити в те, що Україна переможе. І ось я написала пісню про це і в більш танцювальному аранжуванні. Хоча, якщо цього буде замало, то пісня буде також мати ремікс версію від відомого українського діджея», — поділилася про історію створення пісні та майбутні плани співачка Gayara.