Резніков замість забезпечення потреб армії, розповідає, як ЗСУ будуть звільняти Крим

Міністру оборони Олексію Резнікову потрібно не розповідати, як Збройні сили України (ЗСУ) будуть звільняти Крим, а займатися забезпеченням потреб збройних сил.

Олексій Резніков
Олексій Резніков

Про це під час ефіру на i-ua.tv заявив Суддя Конституційного суду у відставці Віктор Шишкін.

«Влада не змінила свою позицію стосовно ТРО. Вони були розформовані. Зокрема батальйони ТРО на Київщині. Залишилися батальйони, які воюють на передовій. Варто зазначити, що батальйонам тероборони необхідна допомога. Вони змушені звертатися за нею до волонтерів. Міністру оборони Резнікову потрібно не розповідати, як ЗСУ будуть звільняти Крим, а займатися забезпеченням потреб збройних сил. Він має забезпечити армію відповідно до тих функціональних обов’язків, які покладено на ці міністерства», — зазначає В. Шишкін.

За його словами, є постанова Кабміну, яка перекриває доставку деякого озброєння для наших батальйонів ТРО й ЗСУ.

«Це може бути елементарна недолугість, або ж це робиться навмисно. Якщо подивитися на діяльність представника Офісу Президента Кирила Тимошенка, то деякі документи свідчать про його колоборантську діяльність», — резюмує експерт.

Також Віктор Шишкін зазначив, що в Офісі Президента сидять люди, які саботують поставки для ЗСУ, а Україні саджають людей за написання книг.