В Києві жінка разом із собакою провалилась під лід (ВІДЕО)

Київські спецпризначенці врятували киянку, яка разом із собакою 14 грудня провалилась під лід.

В Києві жінка разом із собакою провалилась під лід
В Києві жінка разом із собакою провалилась під лід

«Сьогодні вранці, патрулюючи територію Дарницького району столиці, два екіпажі полку поліції особливого призначення № 1 отримали виклик про те, що жінка провалилася під лід у воду. Поліцейські швидко прибули за адресою проспект Миколи Бажана та кинулись на допомогу потерпілій», — сказано в повідомленні.

З’ясувалось, що місцева мешканка прогулювалася разом із собакою, яка вибігла на лід і провалилася у водойму. Жінка самостійно намагалась врятувати свого домашнього улюбленця, але вийшовши на крихкий лід, і сама опинилась у крижаній воді.

Правоохоронці взяли два буксирувальні троси та мотузку і зв’язали їх між собою. Поліцейський обв’язався тросом, ліг на кригу та повзком добрався до жінки з собакою, які були від берега на відстані близько 30 метрів. Колега Тарас Хращевський разом з іншими поліцейськими допомагав рятівнику вибратися з потерпілими на берег.

Правоохоронці також одразу викликали лікарів, які надали жінці необхідну медичну допомогу. Наразі життю киянки та її домашнього улюбленця нічого не загрожує.