росії, ймовірно, вистачить ракет ще на кілька масованих атак по Україні

Президент України Володимир Зеленський заявив, що росія має ракети ще на кілька масованих ударів, але це не змінить розстановки сил у війні.

росії, ймовірно, вистачить ракет ще на кілька масованих атак по Україні

Про це він розповів під час свого вечірнього відеозвернення.

«Хоч би на що розраховували ракетопоклонники з москви, це все одно не змінить розстановки сил у цій війні. Їм ще вистачить ракет для кількох таких масованих ударів. Нам вистачить цілеспрямованості й віри в себе, щоб і після цих ударів повертати своє», — наголосив він.

Зеленський зауважив, що 16 грудня Повітряні сили збили 60 ракет, з них понад 40 — у небі центральних районів країни та поблизу Києва.

«Терористам потрібна така масовість ракетних нальотів, щоб хоча б частина їхніх „іздєлій“ досягала призначених цілей. Всі їхні мішені сьогодні — цивільні, і це переважно енергетика та об’єкти теплопостачання», — додав президент.

Він закликав подбати про літніх людей, родини з дітьми та переселенців із районів бойових дій чи з окупованої території.

Нагадаємо, росія обстрілює Україну старими українськими ракетами Х-55, які були передані росії після підписання Будапештського меморандуму.

Рекомендовані публікації