Підтримала протести: в Ірані заарештували зірку фільму «Комівояжер» Тарані Алідості (фото)

Одна з найвідоміших у країні актрис критикувала придушення протестів іранськими силовиками. У Instagram у Алідості майже 8 мільйонів підписників, у соцмережі вона публікувала фото без хіджабу та засудила страту демонстранта Мохсена Шекарі.

Підтримала протести: в Ірані заарештували зірку фільму «Комівояжер» Тарані Алідості (фото)

Іранська поліція заарештувала одну з найвідоміших у країні актрис, зірку фільму «Комівояжер» Аскхару Фархаді Таране Алідості. Про це повідомило агентство Khabar Online.

«Актриса не подала довідки за деякими позовами, її заарештували за розпорядженням судової влади за публікацію хибного та спотвореного контенту, підбурювання до заворушень та підтримки антиіранських рухів», — проінформували журналісти.

Британська радіостанція ВВС повідомила, що Алідості неодноразово критикувала спроби уряду Ірану придушити масові протести. У листопаді вона публікувала у Instagram фото без хіджабу на підтримку протестувальників.

Читайте також


Людство входить у фазу глобального конфлікту по всій планеті — Юрій Буздуган

Іран атакував балістичними ракетами Ірак біля консульства США. Своєю чергою, міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс вважає, що попереду на світ чекає ще складніший період, аніж зараз, і Британії з союзниками варто готуватися до серйозних загроз і подбати, щоб їхня міць виглядала переконливим фактором стримування. Чи розпочнеться нова світова війна та як це вплине на Україну, розбиралися з експертом-геополітиком Юрієм Буздуганом.