Лукашенко заявив про постановку на чергування переданих москвою комплексів С-400 та «Іскандер»

Трохи більше ніж дві з половиною години тривали переговори президентів росії та білорусі володимира путіна та Олександра Лукашенка у розширеному складі, повідомив близький до прес-служби білоруського президента телеграм-канал «Пул Першого» у понеділок.

С-400
С-400

Про це повідомляють ЗМІ.

Президент Білорусії Олександр Лукашенко заявив, що москва поставила Мінську систему ППО дальньої дії С-400 «Тріумф» та оперативно-тактичний ракетний комплекс «Іскандер».

«Я дякую вам, Володимире Володимировичу, за те, що за всіма темами ми знайшли взаєморозуміння, підтримку і ухвалили потрібні рішення. Особлива подяка, і не тільки від мене, не тільки від військових, за те, що ви виконали свою обіцянку. Ми поставили. на бойове чергування комплекс С-400, який ви передали Білорусі, та комплекс „Іскандер“, який ви, пообіцявши півроку тому, передали нам», — сказав Лукашенко після переговорів із президентом росії володимиром путіним у понеділок у Мінську.

«2 години 35 хвилин йшли переговори у широкому складі», — йдеться у повідомленні.

Переговори глав рф та Білорусії відбуваються у понеділок у Мінську у Палаці Незалежності. Як повідомлялося, заплановані переговори проводилися, як у розширеному складі, так і віч-на-віч.

Глави держав обговорили весь спектр найбільш актуальних питань білорусько-російської інтеграції, насамперед проекти з імпортозаміщення, співробітництво в енергетичній сфері, а також питання